Mini-beques per practicar tennis o pàdel al Calderí

El grup CMC Competition concedirà ajudes econòmiques d’uns 160 euros als infants de P3 i P4 que s’inscriguin als cursos de tennis o pàdel que ofereix el Club Tennis Mollet.

El Club Tennis Mollet ‘El Calderí’ i el grup d'alta competició CMC Competition, dirigit per l’entrenador Carlos Martínez, resident a Mollet, han arribat a un acord per fomentar el tennis entre els més petits. CMC concedirà la propera temporada 40 Mini-Beques Esportives a nens i nenes que el proper curs s'escolaritzin en els nivells de P3 i P4, i no hagin estat anteriorment alumnes d'Escoles esportives infantils. D’aquesta manera es podran iniciar en el tennis o el pàdel. De les 40 Mini Beques, 20 es destinaran a la modalitat de tennis i altres 20 al pàdel. 

 

Cada beca està valorada en uns 160 euros i amb ella es finançarà l'assistència a les Escoles Infantils del Calderí” durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Després d’aquests mesos, els pares podran optar lliurement per mantenir als seus fills a l'escola efectuant la seva inscripció en igualtat de condicions a la resta d'alumnes. Per sol·licitar una d’aquestes Mini-Beques és obligatori realitzar la inscripció en l'oficina de recepció del Club Tennis Mollet de forma presencial. S’ha d'aportar la documentació acreditativa d'identificació (llibre de família, certificat de naixement, escola a la que pertany, etcètera) i la targeta sanitària de l'alumne. El termini d'inscripció està obert des del 13 de juliol fins al 30 d'agost a les 21 hores.

Edicions locals