El cantant d’Hotel Cochambre serà el pregoner d’enguany

La primera planta de l’Ajuntament acollia dimarts la presentació oficial de la Festa Major.

De l’11 al 18 d’agost la nostra ciutat celebra la Festa Major d’Estiu, amb la col·laboració d’una trentena d’entitat i comerços. “Totes les activitats que ens han proposat les associacions estan presents a la Festa Major. El que no es fa és perquè ningú ho ha proposat”, explica la regidora de cultura, Mercè Pérez. La festa, que tindrà una durada de 8 dies, té un pressupost d’uns 180 mil euros, “pràcticament igual que l’any anterior”.

 


Com a novetat d’enguany, dilluns hi hauran mags voltant pel centre de la ciutat i oferint el seus espectacles als ciutadans. Del prop de centenar d’actes, Pérez ha volgut destacar “el ball de rams, que l’hem traslladat al Mercat Vell atenent una petició històrica de la gent gran”, el “vermut popular, una petició del Franfurt Xurreria que demostra la implicació del comerç de la ciutat en la Festa Major” i els concerts al Museu.     

 


La regidora també anunciava que el pregoner “és una persona que ha vingut a la Festa Major de Mollet durant 10 anys ininterrompudament”. Estem parlant de Benito Inglada, més conegut com a Beni Cochambre, el cantant del grup de música ‘Hotel Cochambre’, sempre present a la Festa Major de Mollet.

 


Enguany no hi ha hagut concurs per l’elaboració del cartells sinó que se li ha encarregat a l’artista Marc Àlvarez, conegut per Dase. “Tot el cartell està elaborat artesanalment. El fons està fet amb grafit i el text està cal·ligrafiat a mà”, explica en Dase.

 


Les colles de Morats i Torrats continuen amb les mateixes activitats però canvien la ubicació del seu tradicional sopar. Enguany la Colla Morada farà el sopar a Pau Casals i la Colla Torrada al Mercat Vell. A més, els Torrats incorporen una nova activitat: el concurs de videojocs.

Edicions locals