Pacte unànime a l’Ajuntament per un Mollet més social, just i solidari

Després que l’alcalde Josep Monràs es comprometés públicament a treballar pel consens, tots els grups municipals de l’Ajuntament de Mollet han consensuat un gran acord per la ciutat per als propers quatre anys. L’acord prioritzarà les polítiques adreçades

Els grups municipals amb presència al Consistori signaven dimarts un ‘Acord per Mollet’, un document on s’estableixen unes pautes a seguir per tal de garantir la governabilitat i trobar espais de diàleg, consens i adopció d’acords entre les formacions.  En aquest sentit s’han creat 4 comissions que es reuniran periòdicament: Comissió de Drets Socials, Habitatge i Convivència, Comissió de Promoció Econòmica i Ocupació, Comissió de Transparència i Participació Ciutadana, i Comissió d’empreses municipals i ens supramunicipals.

 


“Amb aquest acord no guanya cap partit, ni guanya l’equip de govern, guanya la ciutat”, explica Monràs, “Quan hi ha un acord, inexcusablement, hi ha renúncies, i jo, aquestes renúncies, les transformo en generositat”.

 


La portaveu del PP, Susana Calvo, va remarcar que “la signatura demostra la voluntat de les formacions d’arribar al màxim de consensos per donar estabilitat a Mollet”.

 


Per la seva banda, el portaveu de CiU, Joan Daví, va recordar que “amb l’acord es posa de manifest la voluntat de l’Ajuntament de començar aquesta mandat potenciant el consens i el diàleg”.

 


Pel que fa el grup de C’s, Francisco Muñoz va voler destacar que “tots els grups hem fet propostes i hem cedit pel bé de la ciutat. Aquest és un bon punt de partida”.

 


Des d’Ara Mollet-ERC-MES, Marta Vilaret va explicar que l’acord “recull pràcticament totes les aportacions” i  “reconeixem un canvi radical en el tractament que teníem amb el govern fins ara”.

 


D’altra banda, el portaveu de CM, Xavier Buzón, va definir l’acord com “una nova manera de fer política, del canvi que nosaltres reivindiquem”, tot i que també recordava que “no és un xec en blanc”.

 


Finalment, Mireia Dionisio, portaveu del PSC, va explicar que la signatura de l’acord provoca “satisfacció, perquè es concreta el compromís públic de l’alcalde durant el Ple de Constitució, i gratitud, per la generositat de totes les forces”.

 

 

Edicions locals