Dilluns es rodaven escenes d’un curtmetratge a la nostra ciutat

El martorellenc Joan Galo, director del curtmetratge, escull Mollet com un dels escenaris exteriors de la seva producció. El rodatge també s’ha realitzat a Martorelles i a Sant Fost de Campsentelles.

Durant tot el dia de dilluns es rodaven a Mollet escenes exteriors del curtmetratge que porta per títol ‘Radiografía de una mujer joven’, una creació del martorellenc Joan Galo.  “L’argument explica la història d’una jove que pateix la desaparició de la seva parella i com ella i la seva millor amiga actuen davant d’aquesta situació. La protagonista fa un viatge cap a la bogeria”, explica Galo.

 


Tot i que el jove director ja ha realitzat altres curtmetratges ‘amateurs’, aquest és el primer curt professional de Galo. El rodatge del curt s’ha allargat durant tota la setmana a d’altres municipis com Martorelles.  i Sant Fost de Campsente-lles.

 


El projecte d’en Galo està autofinançat i compta amb un equip de 20 persones treballant. Aquesta setmana finalitzen les gravacions però la postproducció s’allargarà durant els mesos següents i encara no es coneix la data de l’estrena del curtmetratge ‘Radiografía de una mujer joven’.

Edicions locals