Pilar Lara Immobiliària Mollet, l'èxit de la feina ben feta

c. Antònia Canet, 14 (al costat de Correus) - Tels. 93 667 81 62 i 600 733 457 - [email protected]

Pilar Lara Immobiliària és una empresa dedicada a la venda i lloguer de qualsevol tipus d'immoble, que està instal·lada al centre de la nostra ciutat. La Pilar porta més de 15 anys d'experiència en el sector i, després de molts anys d'esforç per aconseguir els millors resultats, l'emprenedora molletana ha decidit establir-se en solitari a la ciutat, tot demostrant que en moments de crisi, si es treballa amb constància i professionalitat, és possible seguir tenint èxit.

 


Pilar Lara Immobiliària disposa d'una plantilla formada per professionals de contrastada reputació en diversos àmbits i sectors, capaços d'oferir solucions personalitzades. A Pilar Lara Immobiliària treballen  temes immobiliaris com, per exemple, lloguers, compravendes, administracions de finques o comunitat, confecció de contractes, cèdules d’habitabilitat i certificat d’eficiència energètica, entre d'altres.

 


A Pilar Lara Immobiliària també realitzen assegurances de tot tipus (llar, automòbil, vida, responsabilitat civil... ) i gestionen la teva comptabilitat (IVA, IRPF, declaració de la renda, mòduls,... ).

 


Pilar Lara Immobiliària és una mostra de l'èxit del bon treball que a dia d'avui s'ha convertit en un sòlid referent empresarial.

Edicions locals