L’Ajuntament rep els equips base del CF Mollet que han guanyat la seva lliga

Els equips homenatjats han estat el Juvenil C, campió de 2a Divisió i l’Infantil C, campió de 1a Divisió.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va rebre una delegació dels equips de futbol base del CF Mollet UE que han guanyat les seves respectives lligues. La delegació estava encapçalada pel president de l’entitat, Feliu Tura, i el vicepresident Jordi Candela. Els equips homenatjats han estat el Juvenil C i l’Infantil C. El Juvenil C ha estat campió de 2a Divisió. Per primera vegada a la història, l’equip militarà a Primera Divisió. Per la seva banda, l’Infantil C ha acabat la temporada com a campió de Primera divisió. El títol li dóna el passaport a Preferent per a la propera temporada.

 

Durant l’acte de reconeixement als equips del CF Mollet, Josep Monràs ha felicitat l’entitat pels èxits assolits. Va aprofitar l’ocasió per recordar les dificultats per les que ha passat el club aquesta temporada després de la fuita de gas que va comportar el tancament parcial de les instal·lacions esportives. En aquest sentit, Monràs va explicar que “cal donar les gràcies als pares, als entrenadors i als nens per la paciència que han tingut i per saber sobreposar-se a les adversitats fins al punt de seguir assolint èxits esportius”.

 

Per la seva banda, el president Feliu Tura, i el vicepresident, Jordi Candela, també van recordar aquestes dificultats tot agraint a l’Ajuntament l’esforç i la seva celeritat perquè l’entitat esportiva pugues reprendre la normalitat.

Edicions locals