Sabor agre-dolç per al CC Mollet en la seva participació en el Tour de Valromey

Gran experiència per als joves ciclistes, malgrat que només dos dels cinc membres acaben la prova de quatre dies. El pitjor, el trencament de clavícula que va patir Dani Mellado a la primera etapa.

El Club Ciclista Mollet ja ha tornat a casa després de participar la setmana passada al Tour Ain'ternational Rhöde-Alpes Valromey, a França, on hi van prendre part 24 equips i 120 corredors de tot el món. El CC Mollet ha acabat la prova amb una doble sensació de satisfacció i pesar. Per una banda, els seus joves ciclistes van donar-ho tot i han gaudit d’una experiència única de cara a la seva carrera esportiva. Malgrat tot, la competència i la duresa del recorregut va provocar que només dos dels 5 corredors arribés a l’última etapa. El pitjor, sens dubte, la lesió de Dani Mellado, que es va trencar la clavícula el primer dia.

 

A la primera etapa, l’equip es va topar amb la mala sort, quan Mellado va caure i es va trencar la clavícula. El recorregut era bastant pla, el que va provocar un ritme de pedalada molt ràpid i que el pilot es trenqués per la meitat. Els quatre membres del CC Mollet van acabar l’etapa en el segon grup. La segona etapa constava de tres ports de muntanya consecutius, amb molta duresa. Tot i així, David Casanovas va realitzar una gran cursa, enganxant-se a una escapada, que li va permetre la segona posició en la classificació de muntanya. La mala sort va tornar a sortir escena, quan una avaria mecànica va aturar Casanovas a només 500 metres de coronar el tercer cim. Tant Casanovas com Jonathan Granero van arribar a la línia de meta dins del control de temps. Per contra, Iván Valle i David Gijón van acomiadar-se de la cursa per arribar fora de control.

 

El Club Ciclista Mollet arribava a la tercera etapa amb només dos ciclistes. El tercer dia va tornar a ser duríssim per als corredors, però David Casanovas va tornar a donar una lliçó a sobre la bicicleta i va mantenir el ritme del grup del líder gairebé tot l’itinerari. La prudència de l’equip tècnic, però, el va frenar per estalviar forces de cara a la darrera etapa. Jonathan Granero tornava a entrar a meta dins del temps establert, patint i lluitant fins al final. Tots dos van aconseguir acabar la prova, superant una 4a etapa tant o més dura que la 3a. Un gran mèrit tenint en compte que van abandonar abans d’hora 58 ciclistes dels 120 inicials. Una experiència inoblidable per a ells per continuar creixent com a ciclistes.

Edicions locals