Els Castellers de Mollet rubriquen una bona diada a la Festa Major de Gallecs

Els molletans descarreguen el 4d6 amb agulla, el 3d6 amb agulla i el 3d6 en una trobada que han compartit amb els Castellers de Sant Feliu i de Rubí.

Els Castellers de Mollet van realitzar diumenge, 19 de juliol, una molt bona diada castellera a la plaça de l’Església de Gallecs, amb motiu de la Festa Major de l’Espai Rural. Els molletans han presentat a plaça tres castells de 6, que han pogut aixecar sense més incidències. Els castellers han rubricat un 4 de 6 amb agulla, un 3 de 6 amb agulla i un 3 de 6. Les colles convidades a la diada han estat les de Sant Feliu de Llobregat i Rubí. Totes tres colles han finalitzat la diada amb sengles pilars de 4.

 

Els Castellers de Sant Feliu han descarregat un 4 de 6 i un 3 de 6. En el seu segon castell, un 3 de 6 amb agulla, han necessitat un segon intent, ja que l’han hagut de desmuntar en primera instància per afermar els primers pisos. Per la seva banda, els Castellers de Rubí han descarregat un 3 de 6, un 4 de 5 sense folre i un 2 de 5 sense folre.

Edicions locals