ADIMO celebra dissabte la majoria d’edat

Dissabte l’Associació de Discapacitats Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO) celebra el seu 18è aniversari amb una quinzena d’activitats

La plaça Prat de la Riba i el Mercat Vell seran dissabte els escenaris de la celebració dels 18 anys d’existència d’ADIMO. La jornada començarà a les 10h amb una xocolatada i pastes per als assistents, que anirà a càrrec del Centre Ocupacional El Bosc. Després d’omplir la panxa serà el moment de fer exercici amb una màster class de zumba (11h). Els infants també tindran el seu espai amb diverses activitats.

 


A les 12h es podrà gaudir d’una actuació musical amb cançons tradicionals àrabs i a les 13h del ball dels gegants. L’últim acte del matí serà un dinar popular (14h). Per la tarda serà el moment dels concerts i les exhibicions de ball. L’encarregat d’obrir les actuacions serà el grup de dansa integrada ‘Liant la Troca’ (17h). També hi haurà exhibicions de bachata (18.45h) i ball acrobàtic (19.15h).

 


A les 19.45h començaran els concerts i a les 21.30h la Colla de Diables de Mollet farà un espectacle. La festa clourà amb una sessió de ball amb el grup ‘Los Siguientes’.

 


Durant tota la jornada hi haurà estands i carpes per comprar diversos productes, es realitzaran sortejos i hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans.

Edicions locals