El Bar Família Raiders guanya la Lliga Molletana de Pool per segona vegada

L'equip va disputar la gran Final aquest dissabte, 25 de juliol, al Bar Manolo contra l’equip Bar Jovent Seven Black (130-110). En la 26a edició de la Lliga Molletana de Pool hi ha participat 110 jugadors.

El Bar Família Raiders s’ha proclamat per segona vegada campiones de la Lliga Molletana de Pool. En la final de la 26a edició de la Lliga, disputada aquest dissabte, 25 de juliol, el Bar Família Raiders es va imposar al Bar Jovent Seven Black per 130-110. És la tercera vegada consecutiva que els campions arribaven a la gran final de la competició, organitzada per l'Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA). La Final de la Lliga es va disputar al Bar Manolo. En aquesta edició hi han participat 110 jugadors dels 8 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.

 

L’equip del Bar Família Raiders estava format per Iván Martín, Manuel Fernández ‘Currito’ i Rubén Díaz. Per la seva banda, el Bar Jovent Seven Black el formaven Ibán Sanmartín, Toni Casamartina jr. i Juan D. Salom. L’equip del Família Raiders ha començat molt fort, aconseguint un avantatge impossible de remuntar. La final ha comptat amb un gran nivell de joc, sobretot tenint en compte que entre els jugadors hi havia un campió d’Espanya i cinc guardonats al recentment disputat Open Catalunya de Billar Americà.

 

Rubén Díaz, del Bar Família Raiders, ha estat escollit com el millor jugador d’aquesta 26a edició de la Lliga Molletana de Pool, després de guanyar 6-3 a Manuel Fernández ‘Currito’, company seu d’equip. És la primera vegada que guanya aquest guardó. Per altra banda, el premi al millor jugador de Segona ha estat per a Manel Soria del Bar Manolo 2, en imposar-se 5-2 a Antonio Sánchez del Bar Cristóbal Súper. El Bar Manolo 3 es proclama campió de Segona després de guanyar 153-117 a l’Endroit 4. 

Edicions locals