Jordi López, del Huesca La Magia, guanya el 35è Critèrium del Vallès

L’equip del Trans-Lujan Club Ciclista Mollet, amfitriona d’aquest Campionat de Catalunya Júnior, va guanyar en la classificació per equips.

L’avinguda Llibertat ha estat, un any més, el punt de sortida del Critèrium del Vallès-Gran Premi Diputació de Catalunya, que es va disputar aquest diumenge, 26 de juliol, al matí. En la prova, organitzada pel Club Ciclista Mollet, també es decidia el Campionat de Catalunya Júnior. Després de recórrer una mica més de 80 quilòmetres, el primer en travessar la línia d’arribada, situada també a Mollet, ha estat Jordi López, de l’equip Huesca La Magia. La bona cursa de Pere Obradors, que va arribar 4t, i el treball fet per la resta de l’equip amfitrió va permetre al Trans-Lujan Club Ciclista Mollet acabar com a primers en la classificació per equips.   

 

La cursa va començar molt compacta i tot el pilot va arribar en grup fins al primer port de muntanya, ubicat al km 22, a Sant Feliu de Codines. Al km 48, a l’alçada de Polinyà, Pere Obradors, membre del Trans-Lujan Mollet, s’ha distanciat del gran grup i ha iniciat una escapada de més de 10 quilòmetres. Un altre grup d’escapats, format per Albert Camps de l’equip Esteve, Àlex Burdoy del Tomás Domingo i Jordi López del Huesca La Magia, ha atrapat a Obradors, i tots quatre han continuat amb l’escapada. La distància amb el pilot s’ha enfilat fins als dos minuts d’avantatge. Així doncs, l’escapada ha arribat al tram final de la cursa i els quatre ciclistes s’ho han jugat tot a l’esprint. Jordi López, del Huesca La Magia, ha estat més ràpid i s’ha imposat amb autoritat.  

 

En segon lloc, ha arribat Àlex Burdoy i el tercer lloc del podi ha estat per Albert Camps. Pere Obradors, del Trans-Lujan Mollet, ha quedat en 4t lloc. Marc Villaret ha estat el guanyador de la muntanya, i Àlex Ruiz s’ha imposat en el Premi de les Metes Volants. El Trans-Lujan CC Mollet ha estat el guanyador en la classificació per equips. 

Edicions locals