Els alumnes molletans s'apropen al riu Besòs

Gairebé 500 alumnes de Mollet participen al programa educatiu 'Viu el Besòs'.

Durant aquest curs escolar, 497 alumnes de Mollet han pres part en el programa educatiu ambiental Viu Besòs que impulsa el Consorci per a la Defensa de la Conca del Riu Besòs. L'objectiu d'aquest programa, on han participat gairebé 300 alumnes més que l'any passat, és apropar el medi fluvial i els rius de l'entorn més proper al col•lectiu educatiu. 

 


Els nou centres que han participat en aquest projecte d'educació ambiental són: CE Mollet, l'Escola Sant Gervasi, l'Escola Sant Jordi, l'IES Mollet, l'INS Gallecs, l'Escola Can Besora, el Col•legi Lestonnac, el CEIP Sant Jordi i el Centre de Formació d'Adults. Pel que fa les activitats, 'Vida d'un Riu' ha estat escollida pel CE Mollet, l'Escola Sant Gervasi i l'Escola Sant Jordi. L'activitat 'Coneguem la Depuradora' ha estat escollida per l'IES Mollet del Vallès i per l'INS Gallecs. L'Escola Can Besora ha escollit 'El riu a l'escola', el Col•legi Lestonnac 'El joc de l'aiguòmetre', el Centre de Formació d'Adults Mollet 'Com tenir cura dels rius' i el CEIP Sant Jordi 'Bèsties i bestioles de riu'.

 

 

En referència als 23 municipis de la conca del Besòs que han participat al programa, en total ho han fet  5.209 alumnes de 80 escoles i centres formatius. Una xifra que supera en més de 300 alumnes la participació del curs passat, quan se'n van comptabilitzar 4.905.

 

 

El programa s'adreça principalment a estudiants de segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO) i a estudiants de Batxillerat i Cicles formatius, així com a altres centres educatius específics.

 


Les escoles interessades poden obtenir més informació de cadascuna d'aquestes activitats dins l'apartat "Educació i Promoció" al web www.besos.cat

 

 

Viu el Besos va néixer el curs 1995-1996. Des d'aleshores, han passat per aquest projecte uns 92.000 alumnes de diferents municipis de la conca del Besós. 

 

 

Edicions locals