Coneix tots els detalls de la Festa Major a través de Mollet a mà

Aquest divendres, 7 d’agost, publiquem un número especial de la revista dedicat a la Festa Major d’estiu de la ciutat que estarà vigent durant tot el mes. També pots seguir el dia a dia de la festa i la informació més destacada de la ciutat a través del n

A l’estiu Mollet a mà continua oferint tota l’actualitat local als ciutadans. Durant el mes d’agost podràs conèixer les notícies més rellevants del municipi a través del nostre web (www.molletama.cat).

 


A més, durant els dies de la Festa Major podràs informar-te sobre els actes més destacats de la jornada, els resultats de les proves de la competició entre les colles i visualitzar la galeria d’imatges del dia. Deixa el teu comentari a les notícies, interactua amb altres lectors i envia’ns les teves fotos ([email protected]) perquè les publiquem al nostre web.  

 


I no oblidis que, com cada any, el primer divendres d’agost publiquem una revista especial amb tots els detalls de la Festa Major. Hi trobaràs el programa d’activitats, tant infantil com per a la resta de públics. També podràs consultar les diverses seccions amb els elements més destacats de la festa molletana.

Edicions locals