Ricard Mira i Pepi Montesinos exposen a Lleida

Els escultors de Martorelles, molt vinculats a Mollet, participen en el projecte ‘Creativitat i salut mental’, una exposició itinerant que anirà passant per les capitals de comarca de la província de Lleida. La quarta parada de l’exposició s’ha inaugurat

Aquest dissabte, 1 d'agost, a les 19h, el Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell (Alt Urgell) ha estat l’escenari de la inauguració de la quarta etapa de l’exposició itinerant per Lleida ‘Creativitat i salut mental’. En aquesta mostra participen quatre artistes de diversos àmbits afectats per algun trastorn mental: els martorellencs Ricard Mira (mestre escultor) i Pepi Montesinos (ceramista) i les lleidetanes Eva Rauret (poeta i fotògrafa) i Mercè Torrentallé (escriptora i pintora).

 

L’objectiu d’aquesta exposició itinerant és lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades d’un trastorn mental i aconseguir la normalització i la integració social tant dels afectats com del seu entorn. El projecte està subvencionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida, i compta amb el suport dels Departaments de Benestar Social i de Salut, d’Obertament i d’Art Brut.

 

El cicle clourà al mes de febrer de 2016 a la Biblioteca de Lleida de Rambla Aragó, on també es realitzarà un cicle de conferències i altres activitats relacionades amb el tema de la salut mental.

Edicions locals