Restaurant Guijarro’s, menjar basc a la ciutat

c. Enric Morera, 32-38 / Tels. 93 009 12 38 i 654 812 752

Des del mes de maig Mollet disposa d’un nou establiment dedicat al menjar típic del País Basc, a més de les tradicionals tapes mediterrànies. Es tracta del Restaurant Guijarro’s, regentat per dos germans bascos que han decidit emprendre negoci a la nostra ciutat. Un dels germans és cuiner i porta vivint a Mollet des de fa 20 anys. L’altre es dedica al sector de l’hostaleria i fa un any que va venir a la ciutat amb la idea d’obrir el negoci familiar. Des d’aleshores l’acollida no ha pogut ser millor. “Estem molt contents del tracte rebut a Mollet i els clients estan satisfets amb els productes que troben i retornen habitualment”, expliquen els propietaris del restaurant.

 


A Guijarro’s podràs degustar, a més de les tapes tradicionals de la zona, una gran varietat de ‘pinchos bascos’. ‘Morcilla’ d’arròs amb formatge de cabra, ‘solomillo’ amb foie i bolets, carbassons farcits de formatge i verdures, raviolis de carbassó, formatge fos i pernil, xistorra amb ou de Codorniu, remenat de bolets o remenat de mussolina de porro, all i pernil ibèric, són alguns dels ‘pinchos’ que podràs trobar al restaurant.

 


A Guijarro’s també realitzen plats a la carta i menú diari, que no es repeteix fins passat un mes. Actualment ja han preparat una setantena de plats diferents.  Visita’ls i tasta els seus productes a la zona que més t’agradi del restaurant: la terrassa, la zona de ‘pinchos’ o el menjador.

 

Edicions locals