Tots els grups municipals donen suport als treballadors de Valeo

Tots els partits representats al consistori (PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet ERC-MES, Ciutadans, CiU i PP) donen suport a una moció de recolzament als treballadors de Valeo.

Tots els grups municipals que estan representats a l’Ajuntament de Mollet han donat el seu suport a una moció de recolzament als treballadors de Valeo. Així doncs, PSC, Canviem Mollet, Ara Mollet ERC-MES, Ciutadans, CiU i PP han donat el seu vist-i-plau al text en contra del tancament de la planta ubicada a Martorelles. La majoria de treballadors d’aquesta planta són molletans. La moció arriba després d’una petició dels sindicats UGT i CCOO.

 

En la moció es rebutja el pla de trasllat de l’activitat industrial de la planta de Martorelles a Saragossa, afectant al 100% de la plantilla. D’altra banda denuncia que no es tracta d’una mesura de caràcter econòmic, ja que del cost final del producte elaborat a la planta només el 10% correspon al personal de producció.

 

Per aquest motiu, en la moció, que defensa l’activitat de la planta i el manteniment dels llocs de treball, es demana que la direcció de Valeo garanteixi la continuïtat de la planta de Martorelles amb un pla industrial de recorregut, negociat amb els treballadors de la planta i la intercessió de la Generalitat de Catalunya.

Edicions locals