La música també té el seu espai a la Festa Major

Es podrà gaudir de concerts per als més joves, balls amb orquestres, concerts intimistes i, fins i tot, música per als més petits de la casa.

La música és un element imprescindible en qualsevol Festa Major. A Mollet, els concerts i balls ofereixen una gran oferta per a tots els gustos i edats. Es podrà gaudir de concerts per als més joves, balls amb orquestres, concerts intimistes i, fins i tot, música per als més petits de la casa. En la nit de les colles (divendres, 24h, Can Mulà) es podrà gaudir de la música dels grups Fantactels i Itaca Band. La nit acabarà amb una sessió de Dj Mañaneo. 

 

Molts dels actes de les dues colles aniran acompanyats de música. Així doncs, el Tapes Tour (divendres, 18h) comptarà amb la presència de la Xaranga Jaleo Band, mentre que el Torratasques (diumenge, 18h) anirà acompanyat dels grups Xarangues Zebrass Marching Band i Damm_er. L’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM) celebrarà la Festa Major amb el concert de Ceithre, Tax Plan Kat i Lost Generation (dijous, 21.30h, Parc Lluís Companys). La festa inclou diversos concerts, com el que estarà protagonitzat per Hotel Cochambre (dilluns 17, 0.30h, Can Mulà). 

 

Però no tota la música de la Festa Major tindrà lloc als concerts. Es duran a terme diferents balls a l’Envelat. Aniran a càrrec de l’Orquestra Kràter (dissabte, 23h), l’Orquestra Taxman (diumenge, 23h) i l’Orquestra Maravella (dimarts, 23h). Per altra banda, la Cobla Jovenívola de Sabadell i la Cobla Ciutat de Terrassa oferiran sengles balls de sardanes diumenge, a les 18 hores, a l’Envelat, i dilluns, a les 19h, a la plaça Catalunya. Els més petits també podran gaudir de la música amb el concert de The Penguins (diumenge, 19.30h, Can Mulà).

 

El Museu Abelló oferirà dissabte i diumenge (22h) dos concerts íntims a la seva terrassa. Els concerts aniran a càrrec de Shîne Gospel Quartet i Venancio y los jóvenes de antaño, respectivament. I la música de la 6 Jazz Band acompanyarà el vermut popular, que tindrà lloc diumenge, a les 13h, a l’avinguda Llibertat.

Edicions locals