La pluja no aigualeix el pregó de la Festa Major

Malgrat que la pluja va fer acte de presència instants abans del pregó, un nombrós públic es va donar cita a la plaça Prat de la Riba per escoltar l'irònic i humorístic pregó d'en Beni Cochambre.

La plaça Prat de la Riba va acollir aquest dissabte al vespre el pregó de la Festa Major, que va anar a càrrec del líder del grup musical Hotel Cochambre, el seu vocalista Beni Cochambre. Un nombrós públic es va donar cita a la plaça, que va rebre la cercavila prèvia, encapçalada pels Gegants de Mollet. La pluja va assistir també i va arribar just en el moment que la colla castellera aixecava el seu pilar de benvinguda. 

 

Malgrat la persistent pluja que va començar a caure, el públic, el pregoner i les personalitats que l'acompanyaven en el balcó de l'antic ajuntament van aguantar l'aiguat durant el pregó de Festa Major. En Beni Cochambre, líder de la banda Hotel Cochambre va realitzar un pregó original, en vers i amb un estil que recordava un dels seus autors de capçalera, Joaquín Sabina. Amb un llenguatge irònic i divertit, va donar la benvinguda a les colles i als molletans que es van donar cita a l'acte i donava el tret de sortida oficial de la Festa Major d'estiu de Mollet.

Edicions locals