El PSC i CiU signen un acord de governabilitat per a aquest mandat

L’acord entre PSC i CiU fixa uns eixos prioritaris per a les actuacions municipals que es duran a terme durant els pròxims quatre anys.

Els grups municipals de PSC i CiU han signat aquest diumenge, 16 d’agost, un acord on es fixen uns eixos d’actuació prioritaris pel mandat 2015-2019. En un comunicat de premsa conjunt d’ambdues formacions, s’explica que l’acord signat és fruït del “treball conjunt en el govern de la ciutat en els darrers anys, de la nova composició de la Corporació i de la situació econòmica i social existent”. Socialistes i CiU entenen que amb aquests eixos prioritaris es dóna “continuïtat a les polítiques i accions endegades per ambdues formacions durant el mandat 2011-2015”. Amb aquest acord bilateral es garanteix l’estabilitat del Govern municipal i permet trobar un consens entre diferents forces polítiques, que permeti garantir aquesta governabilitat. 

 

Els grans eixos que es marquen en aquest acord bilateral són els següents:


• Polítiques socials adreçades a millorar la situació dels molletans i molletanes.

 

• Polítiques de promoció econòmica, dinamització comercial i consum.

 

• Avançar en l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació, com a eines per a la millora de la gestió i dels serveis públics, així com la posada en marxa del nou portal de transparència al web municipal. 

 

• Millora de la mobilitat urbana, la qualitat dels espais públics, medi ambient i sostenibilitat.

 

• Polítiques destinades a treballar per una bona convivència ciutadana i la integració social.

 

Tots dos grups municipals asseguren restar oberts a noves propostes dels altres grups municipals, així com també les entitats de la vila per tirar endavant projectes engrescadors per Mollet.

Edicions locals