Agredit un revisor de Renfe per un viatger sense bitllet

El dissabte 22 d’agost un viatger sense bitllet va mossegar l’orella a un interventor de Rodalies de Catalunya a l’estació de Mollet-Santa Rosa.

L’incident es va produir el penúltim dissabte del mes d’agost en un tren que circulava per la R3. Segons expliquen des de Comissions Obreres (CCOO), qui denuncien la inseguretat dels interventors, a l’alçada del nostre municipi “un viatger desproveït de bitllet es va abocar de manera inesperada al revisor del tren i li va donar una mossegada a l'orella tot seccionant-li el lòbul”.

 

 

L’agressor va fugir corrents i no va poder ser detingut però els Mossos d’Esquadra tenen la seva descripció. L’interventor va haver de ser evacuat a l’Hospital de Mollet i intervingut quirúrgicament en un altre centre sanitari per iniciar el procés de reconstrucció.

 

 

Arran dels fets ocorreguts, CCOO denuncia “denuncia les precàries condicions de seguretat als trens i estacions tant per als treballadors de Rodalies de Catalunya com pels milers de viatgers diaris que utilitzen el servei”. A més, també expliquen que “el mateix dissabte i en la mateixa línia R3, va haver-hi furts i intimidacions a viatgers per individus amb arma blanca”.

Edicions locals