Detingut l’agressor del revisor de Renfe

Dissabte 22 d’agost un jove sense bitllet mossegava l’orella de l’interventor tot arrencant-li el lòbul. El dissabte següent els Mossos d’Esquadra detenien a l’autor dels fets.

Dissabte 29 d’agost els Mossos d’Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir dissabte, un home, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí Parets del Vallès, com a presumpte autor d'un delicte de lesions i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.

 

 

La detenció és el resultat d'una investigació oberta arran una agressió a un interventor de RENFE. Concretament, els fets es van produir al voltant de les 10:00 hores, quan un viatger de la línia R3 va agredir a un interventor en l'andana de l'estació Mollet - Santa Rosa de la localitat de Mollet del Vallès. Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va patir l’amputació parcial d’una orella.

 


 
Arran aquests fets, es va obrir una investigació policial per tal d'identificar i detenir al presumpte agressor. Finalment, dissabte al migdia va concloure la investigació amb la detenció, a Parets del Vallès, del presumpte agressor.

 


 
El detingut passarà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès.

 

Edicions locals