El 10è Torneig de Tennis Taula ja escalfa motors

La competició tindrà lloc el pròxim 12 de setembre, al pavelló Riera Seca i a les instal·lacions d’Opel Molletauto.

El proper dissabte 12 de setembre se celebrarà el 10è Torneig de Tennis Taula, organitzat per Opel Molletauto i el Club 2002 Mollet Tennis Taula amb la col·laboració de l’Ajuntament. El torneig es disputarà al pavelló d’esports de la Riera Seca a partir de les 9 hores. A la tarda, amb motiu de la fase final, a partir de les 17 hores, la competició es traslladarà a les instal·lacions de Molletauto, a l’av. Burgos, número 71. Allà es durà a terme el lliurament de premis als primers classificats.

 

El torneig constarà de 3 categories, Individuals federats, Individuals no federats i Categoria Open fins a 14 anys. La inscripció és gratuïta per als no federats a les instal·lacions de Molletauto, fins el dia 11 de setembre, o als correus electrònics [email protected] o [email protected], indicant la categoria. El Club 2002 Mollet Tennis Taula obrirà les instal·lacions del pavelló de la Riera Seca a partir de les 8.30 hores del dia 12, per a que els participants puguin entrenar i escalfar de cara al torneig.

 

El Torneig de Tennis Taula està patrocinat per Opel Molletauto, que presentarà al seu concessionari el nou model Opel Corsa, que presidirà la fase final del torneig i l’entrega dels premis.

Edicions locals