El taller de les llengües, una escola d’idiomes i molt més

Rambla Balmes, 31 - Tels. 629 90 01 25 - 93 593 20 99 - 93 360 77 82

 

El taller de les llengües és una nova escola d’idiomes, tant per a adults com per a infants,  que obre les portes a la nostra ciutat aquest curs. Al centre ofereixen classes d’anglès, xinès, francès, alemany, rus, català i castellà, tant particulars com amb grups reduïts. Aquesta iniciativa sorgeix de la Paqui, una molletana que porta més de 30 anys treballant amb infants i adolescents  en matèries de ciències i matemàtiques i ha volgut ampliar els seus serveis.

 


Al taller de les llengües no només s’ofereixen classes d’idiomes sinó que també realitzen reforç escolar de totes les matèries de primària, ESO i Batxillerat. A més, disposen d’un servei de psicologia per a poder atendre les necessitats dels infants integralment i contribuir al bon desenvolupament del nen a l’escola. “És molt valuós que el nen desenvolupi bé la capacitat d’assimilar allò nou que està aprenent. A vegades no necessiten només una repetició del contingut, és a dir, un repàs, sinó que cal donar-los les claus perquè siguin capaços d’interpretar els continguts”, explica la Marta, la directora del centre.

 


Al taller de les llengües també preparen als seus alumnes per a exàmens oficials, tant d’idiomes com per accedir a graus mitjans i superiors.

 


El 14 de setembre comencen les classes però El taller de les llengües ja està obert per poder reservar la teva plaça. Visita’ls, informa’t de totes les seves activitats i beneficia’t de la seva oferta d’obertura: la matrícula gratuïta!

 

Edicions locals