Sushi Aki, un establiment de menjar japonès a domicili

c. Gaietà Ventalló, 27 – Tel. 93 179 17 69

 

Des de fa un any la nostra ciutat disposa d’un establiment de menjar japonès per emportar. Estem parlant de Sushi Aki, que amb un any de trajectòria ha aconseguit fidelitzar als seus clients i obtenir-ne de nous que venen de fora de la ciutat només per degustar els seus àpats.

 


A Sushi Aki podràs trobar una àmplia gamma de varietats d’aquest àpat saludable, fet a base d’ingredients naturals, baix en calories i greixos i alt en vitamines. A més de les varietats més tradicionals de sushi, a Sushi Aki realitzen l’Uramaki especial, un sushi elaborat amb una salsa pròpia que no deixarà indiferent el paladar. També, a Sushi Aki realitzen plats variats, de totes les mides, on podràs tastar totes les seves especialitats. Aquests preparats són ideals per a festes, sopars o càterings.

 


I si no només t’agrada el sushi sinó també els productes del Japó, a l’establiment podràs trobar una gran varietat de productes japonesos com begudes, cerveses, sake, fideus, salses, algues deshidratades, carmels, patates chips d’alga i molts altres productes. I si coneixes un producte que no està a la botiga demana’l i te’l portaran.

 


Visita’ls i et sorprendràs!

 

Edicions locals