La Junta de Portaveus expressa suport als refugiats sirians

Divendres s’aprovava per unanimitat una declaració conjunta que expressa el suport i solidaritat a la població afectada pel conflicte a Síria.

La Junta de Portaveus ha expressat el seu suport als afectats sirians a través d’una declaració conjunta que expressa la solidaritat de la ciutat de Mollet amb totes les persones que han d’abandonar les seves llars, de manera involuntària, a causa de la guerra que es viu als seus països d’origen i, també, denuncia les situacions d’abús que pateixen les famílies per part de màfies organitzades.

 


El document demana als governs europeus i a la Unió Europea que es posin a treballar de forma immediata per proporcionar atenció a aquestes persones i evitar més vulneracions dels Drets Humans. També es demana a la Generalitat la creació d’una taula nacional per a l’acollida de persones refugiades integrada per les entitats i organitzacions que defensen el dret d’asil i l’acollida de persones refugiades, a més de la Generalitat, la Delegació del Govern de l’Estat, les entitats municipalistes i el Fons Català de Cooperació.

 


Dins d’aquesta resolució també s’ha acordat convocar, per la setmana vinent, la comissió de seguiment de Drets Socials, Habitatge i Convivència per tractar aquest tema i convidarà a persones, institucions i organitzacions vinculades.

 

Edicions locals