Els treballadors de Valeo entregaran un manifest de denúncia a l’Ajuntament de Mollet

Valeo es manifesta fins a les portes del Consistori molletà.

Dimarts la plantilla de l’empresa Valeo Climatización de Martorelles realitzarà una manifestació des de la seu de l’empresa fins a l’Ajuntament de Mollet. L’objectiu d’aquesta marxa, a més de deixar-se veure pel carrer i que la ciutadania conegui les seves reivindicacions, és entregar un manifest a les autoritats del consistori. En aquest manifest denuncien la situació de la planta i demanen el suport de l’Administració per evitar el tancament de la planta vallesana i la deslocalització de la producció a Saragossa.

 


La manifestació s’iniciarà a les 11h a les portes de Valeo i seguirà pel polígon industrial fins arribar al pont que creua cap a Mollet, on recorreran diversos carrers fins arribar a l’Ajuntament. Després d’entregar el manifest els treballadors realitzaran el camí de tornada cap a la fàbrica.

 


El comitè d’empresa de Valeo ha obert un compte per tal que les persones que vulguin solidaritzar-se amb la plantilla, puguin fer la seva aportació a la caixa de resistència dels treballadors i treballadores, que porten en vaga indefinida des de finals de juliol El compte és ES38 2100 0357500200207769 (La Caixa).

 

Edicions locals