L’USEE del Sant Vicenç recupera l’educador

A partir d’aquest curs escolar l’USEE de l’Escola Sant Vicenç torna a la normalitat tot recuperant l’educador que per ràtio d’alumnes els hi pertoca.

A principis del passat curs escolar el Departament d’Ensenyament de la Generalitat va decidir suprimir una plaça d’educador de la Unitat de Suport a l’Educació Especial (USEE) de l’escola Sant Vicenç. Després de tot un curs de reivindicacions, manifestacions, reunions, recollides de signatures i diverses demandes, la Generalitat ha comunicat a l’Ajuntament de Mollet, part activa de la negociació, la incorporació del professional, al menys, durant aquest curs escolar.

 


La reivindicació de l’AMPA de l’escola ha estat sempre recuperar les 37,5 hores d’educador suprimides però fins aquest curs no serà possible. L’any passat, com a solució provisional, la Generalitat va concedir 10 hores lectives d’un vetllador.

 


Les USEE són unitats de recursos per afavorir la participació de l’alumnat amb necessitats educatives especials en entorns escolars ordinaris amb el compromís de la comunitat educativa per avançar com a escola inclusiva.

 

Edicions locals