El Montseny no perdrà el grup de P3

La ciutat de Mollet segueix mantenint els 24 grups de P3 de les diverses escoles de la ciutat, ja que el Departament d’Ensenyament ha anunciat que no suprimirà un grup de P3 de l’Escola Montseny, tal com tenia previst.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha anunciat a l’Ajuntament de Mollet que l’Escola Montseny no perdrà un grup d’alumnes de P3 per aquest curs escolar. Després de diverses reivindicacions per part de la comunitat educativa i dels representants municipals, l’escola continuarà amb els mateixos grups d’alumnes que l’any passat.

 


El 6 de novembre de 2014 el Plenari del Consell escolar municipal va aprovar per unanimitat sol·licitar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat que no es tanqués cap aula de P3 i es reduís la ràtio d’infants per al proper curs.

 

També, en el Ple municipal del mes de març de 2015 els grups municipals del Consistori recolzaven, per unanimitat, a la comunitat educativa de la ciutat tot demanant a la Generalitat que mantingui l’actual oferta de 24 grups de P3 a tota la ciutat, reduint les ràtios, tot defensant especialment a l’AMPA de l’Escola Montseny en la seva demanda.

 

Edicions locals