Dimecres, concentracions en suport dels refugiats

La plaça Major és l’escenari de diverses concentracions en suport als refugiats sirians, que es realitzaran cada dimecres, a les 20h, i fins que finalitzi el conflicte. A més, l’Ajuntament dóna 8.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Dimecres de la setmana passada es realitzava la primera concentració a Mollet per denunciar el tracte que reben les persones refugiades que intenten arribar a Europa. Durant l’acte, on van participar desenes de persones, l’entitat Compromesos amb el món va llegir la declaració conjunta aprovada per la Junta de Portaveus. Entre d’altres coses, l’escrit demanava als Estats Europeus que facin complir els protocols signats i ratificats de protecció a les persones refugiades.

 

 

També, tots els grups del Consistori han aprovat destinar un ajut extra de 8.000 euros al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.  Aquest diners serviran per donar cobertura a l’ajut en ruta dels refugiats sirians i procediran del fons municipal de cooperació internacional. A més, el govern de la ciutat ha anunciat que properament es reunirà amb diferents entitats solidàries per coordinar accions conjuntes que serveixin per minimitzar els efectes que estan patint els refugiats sirians.   

 

Edicions locals