Dionisio: “Som l’únic partit d’esquerres no independentista que es presenta a les eleccions”

La molletana Mireia Dionisio, número 20 a la llista dels socialistes per les eleccions del 27S, i en Jordi Terrades, número 5, explicaven dijous els trets més característics del seu programa electoral.

La sala d’actes de La Marineta s’omplia de gent dijous a la tarda per escoltar la proposta del PSC per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Abans de començar a explicar les propostes, ambdós candidats van aclarir que “es tracta d’unes eleccions i no pas un referèndum pel Sí o el No”, explicava Terrades. “La gent està confosa i no saben si són unes eleccions normals o han de donar el seu vot en contra o a favor de la independència”, puntualitzava Dionisio, tot recordant que els socialistes “som l’únic partit d’esquerres no independentista que es presenta a aquestes eleccions”.

 


Com a trets fonamentals del seu programa, Dionisio explicava que volen incidir en quatre aspectes: ocupació i treball; defensa dels serveis públics; regeneració democràtica; i la reforma federal. “Creiem que Catalunya ha de tenir un millor finançament i les competències blindades però mantenint la convivència amb tothom” explicava Dionisio. Terrades afegia que “no volem trencar amb Espanya sinó canviar la relació i tampoc volem quedar-nos fora d’Europa”.

 

Edicions locals