3.500 alumnes de Mollet participaran en el curs per a la Mobilitat a les Escoles

L’Ajuntament de Mollet ha ampliat el curs d’Educació per a la Mobilitat Segura a les escoles que imparteix la Policia Municipal. Mentre el curs anterior van participar al curs 1.700 alumnes, aquest ho faran més del doble, concretament 3.500. El curs 2015-

En concret, aquest curs, als alumnes de 4t i 6è de primària i 4t d’ESO que ja rebien aquesta formació se’ls afegeixen els de segon cicle infantil, 2n de primària i 2n d’ESO.

 

 

L’increment no només afecta al nombre d’alumnes als quals se’ls impartirà sessions d’Educació per a la Mobilitat Segura, sinó també a les hores dedicades a la formació teòrica i pràctica passant de les 280 del curs anterior a les 314 de l’actual.

 

 

Aquest curs també comptarà amb sis xerrades de sensibilització i l’assistència a l’obra de teatre “El canvi de Marxa” que cada any es fa al teatre de Can Gomà. Totes dues activitats estan adreçades als alumnes de 4art d’ESO. A més, també es faran les habituals pràctiques amb bicicleta que duen a terme els alumnes de 6è de primària al parc infantil de trànsit (PIT) de Can Mulà.  

 

 

Des de l’Ajuntament se segueix apostant per la formació viària als més joves com ho demostra l’esforç que representa aquest increment així com la sempre favorable disponibilitat dels centres d’ensenyament de la ciutat. El propòsit no és altre que contribuir a que tant els infants com els joves adolescents, siguin uns futurs vianants respectuosos i conductors responsables, capaços de protegir la seva salut i la dels altres, fent del trànsit un espai de respecte i convivència, actituds que han de servir per donar continuïtat a un descens de la sinistralitat.   

 

Edicions locals