El Consell de Ciutat fa balanç del seu funcionament

Després de 3 anys d’existència, el Consell de Ciutat es reunia per fer balanç del seu funcionament i posar en comú els punts principals del seu últim projecte. Properament també es renovaran els membres d’aquest consell.

L’Ateneu Gran era dilluns l’escenari de l’última reunió del Consell de Ciutat, un òrgan de participació format per una quarantena de persones de diversos àmbits que debaten temes diversos que afecten a la ciutadania. L’objectiu d’aquesta reunió ha estat fer una valoració de la feina feta des del moment de la creació d’aquesta eina participativa i presentar les conclusions sobre el projecte per combatre els rumors. En Francesc Puig, membre del Consell de Ciutat i portaveu del grup d’estudi contra els rumors, explicava que “cal que s’acabin els rumors infundats per millorar la convivència entre les diferents comunitats que resideixen a Mollet. També, entre d’altres coses, cal ajudar al comerç local perquè no se senti desprotegit”, explicava Puig, qui reconeixia que “encara queda molta feina per fer i cal trobar accions concretes per materialitzar les propostes”.

 


Tal com marca el reglament, els membres del Consell de Ciutat s’han de renovar cada inici de mandat així que properament hi haurà rotació del personal, tot i que potser alguns membres segueixen mantenint el càrrec.

Edicions locals