Pere Garriga guanya la Diada d’Escacs de Sabadell

El Club d’Escacs Mollet organitzarà el pròxim 25 de setembre una jornada de portes obertes, per a que tothom conegui les activitats que duen a terme.

Pere Garriga, jove jugador del Club d’Escacs Mollet, va imposar-se divendres passat a la Diada d’Escacs que organitza cada any la Societat Coral Colón de Sabadell. Fins a un total de 78 jugadors es van disputar el títol, que es va acabar enduent el Mestre FIDE Pere Garriga. El molletà va aconseguir 7,5 punts, mig punt més que els quatre següents classificats. Durant el torneig va perdre contra el Gran Mestre Muñoz Pantoja, però per contra va superar altres 3 Mestres Internacionals i 2 Grans Mestres Internacionals. Respecte els altres membres del club, el Mestre Internacional Leonardo Valdés va finalitzar en 11a posició amb 6 punts i el Mestre Català Cristian Fernández amb 5,5 punts va acabar 23è.

 

Per altra banda, el Club d'Escacs Mollet organitza el proper 25 de setembre, a partir de les 18 hores, una tarda de portes obertes per a que tots els interessats puguin conèixer les classes i activitats que duen a terme durant el curs escolar. S’organitzarà una breu xerrada informativa per als pares i mares assistents, a més d’altres activitats per als menuts. La jornada tindrà lloc a la seu del Club d'Escacs Mollet, al Casal de la República, situat al carrer Pineda Fosca, 6, cantonada Sant Ramon (al costat de l'estació Renfe Mollet-Sant Fost).

Edicions locals