Dues noves inspectores d’ensenyament a Mollet

Des de fa cinc anys dos inspectors han treballat en aquest àmbit i ara passen el relleu a dues inspectores. La plaça té una vigència de cinc anys.

Ramon Jové i Jaume Ayats, inspectors d’ensenyament a Mollet durant els darrers cinc anys, donen el relleu de la seva plaça a Pilar Capellà i Rosa Borràs. Tal com marca el reglament, la plaça té un termini establert de cinc anys i ara seran dues dones les que assoliran la tasca d’assessorar, supervisar i avaluar els centres públics i concertats de la ciutat.

 


Durant una recepció a l’Ajuntament, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït als anteriors inspectors “la vostra absoluta dedicació i professionalitat així com les complicitats que durant aquest llarg temps heu mantingut amb els responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament i, en general, amb tota la comunitat educativa de Mollet”.

 


De la seva banda, Ramon Jové, ha reiterat la bona relació que hi ha hagut amb el Consistori i la ciutat “com demostra aquesta recepció d’avui” i s’ha mostrat esperançat en què “aquesta relació franca, aquest nivell de confiança i la tasca educativa que s’està duent a terme a Mollet es mantingui al llarg del temps”.

 


Així doncs, durant els propers cinc anys Capella i Borràs seran les inspectores d’ensenyament de Mollet.

Edicions locals