Gidac perruquers, qualitat i bon preu

Passeig Victòria Garcés, 17 (al costat del Decatlhon) - Tel. 653 77 25 17

Des de l’1 d’agost la nostra ciutat disposa d’una nova perruqueria i barberia. Estem parlant de Gidac Perruquers, un establiment regentat per un matrimoni de molletans que han volgut emprendre negoci a la nostra ciutat i oferir el seu coneixement als molletans. La directora del centre disposa de prop de 25 anys dedicats al sector de l’estètica i la perruqueria i compta amb el recolzament d’un equip de 8 professionals titulats amb gran experiència en el sector.

 


La filosofia de l’empresa és oferir el millor servei al client al millor preu. “Som transparents al 100% i no cobrem suplements per aplicar mascaretes, laques, gomines o altres productes similars al cabell. A moltes perruqueries els suplements fan encarir el preu final. Nosaltres oferim el tall de noi o noia a 10 euros i quan el client surt de l’establiment paga només això”, expliquen els gerents de l’empresa.

 


A Gidac Perruquers, a més d’oferir servei de perruqueria disposen d’un barber que només treballa en aquest sector, així poden oferir la màxima professionalitat per als seus clients en cadascun dels treballs que realitzen.

 


Visita’ls i coneix-los. La seva millor publicitat ha estat el boca-orella i en aquests dos mesos que porten de funcionament ja han tingut la capacitat de fidelitzar clients.

 

Edicions locals