Comença el període d’inscripcions per les activitats, cursos i tallers per al curs 2015 - 2016

Les inscripcions a les activitats, cursos i tallers als centres cívics, culturals, de dona i equipaments esportius es podran fer de manera presencial o per internet el dilluns 21 de setembre.

Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o per internet el 21 de setembre de 15.30 h a 19 h. Més enllà d’aquestes dates, si queden places lliures, es podran continuar les inscripcions a cada centre a partir del 22 de setembre de 15.30 h a 21 h.

 

 

Pel que fa les inscripcions del segons quadrimestre es podran fer, amb els mateixos horaris, a partir de l’1 de febrer de 2016.

 

 

Els cursos del primer quadrimestre començaran el 5 d’octubre i acabaran el 13 de febrer. Les activitats del segon quadrimestre van del 15 de febrer al 10 de juny de 2016

 

 

 

Inscripcions presencials


En el moment de formalitzar la inscripció, cal presentar el DNI. Per acollir-se als descomptes de soci o sòcia dels cursos que organitzen les entitats cal presentar el carnet d’associat o una acreditació.

 

 

En el cas que no s’estigui donat d’alta per optar als descomptes, es necessari passar-se per qualsevol centre cívic o cultural abans del dia de les inscripcions i emplenar una fitxa d’usuari/usuària.

 

 

 

Inscripcions per internet


El primer pas es dirigir-se a qualsevol centre cívic o cultural i donar-se d’alta com a usuari/usuària. Aleshores es rebrà un codi i una contrasenya per poder formalitzar la inscripció.

 

 

A partir d’aquí, cal entrar al web municipal www.molletvalles.cat o a la Seu Electrònica de l’Ajuntament wwwseuelectronica.molletvalles.cat , clicar l’apartat “Activitats, cursos i tallers” i seguir les instruccions del programa.

 

 

En aquest cas el pagament només es pot fer amb targeta de crèdit.

 

 

 

Inscripcions Biblioteca


Les activitats per a adults es faran a la mateixa Biblioteca també el 21 de setembre.

 


Pel que fa les activitats adreçades al públic infantil, les inscripcions es poden fer una setmana abans de l’inici dels cursos i tallers

 

 

 

Programa esportiu Mou-te


Les inscripcions per a les activitats del programa esportiu Mou-te s’iniciaran el divendres 18 de setembre a l’Oficina d’atenció Ciutadana de dilluns a divendres de 8 a 19 h. Al marge de les activitats esportives per a totes les edats, també n’hi hauran d’específiques dirigides als majors de 18 anys i als majors de 65. El curs s’inicia l’1 d’octubre i finalitza el 23 de juny de 2016.

 

 

Per informar-se de tota la programació d’activitats disponible per al curs 2015 – 2016 es pot entrar al web municipal www.molletvalles.cat i descarregar-se el diari de cursos o bé consultar la revista que es pot trobar en els diferents equipament municipals.

 

 

Tothom que ho desitgi es pot inscriure en tants cursos com vulgui.

 

Edicions locals