Josep Vendrell: “Catalunya Sí Que Es Pot col·loca els drets socials i els drets nacionals al mateix nivell”

La candidatura de Catalunya Sí Que Es Pot ha celebrat un acte electoral aquest diumenge a la tarda, amb la presència de Josep Vendrell, secretari general d’ICV i candidat número 10 a la llista per Barcelona.

La candidatura per a les eleccions del 27 de setembre de Catalunya Sí Que Es Pot va celebrar diumenge, 20 de setembre, a la tarda un acte electoral a la plaça de Can Borrell. Acompanyats dels seus simpatitzants van prendre la paraula Josep Vendrell, secretari general d’Iniciativa i candidat número 10 de la llista per Barcelona; Lorena Vicioso, número 32; Mireia Marín, número 73, i Cristian Medrano, suplent a la llista. 

 

Josep Vendrell va assegurar que el proper 27 de setembre la societat catalana té “una gran oportunitat pel canvi polític a Catalunya, després de 7 anys de crisi social, econòmica i política”. Respecte al panorama polític que es plantejarà a partir del dia 28 de setembre, Vendrell ha indicat els tres problemes que s’han d’entomar primordialment: “El nou govern haurà de respondre a l’emergència social, que actualment és el principal problema que té Catalunya amb el gran nombre de desnonaments, aturats i empobriment del gruix de la societat; a l’emergència democràtica, que vol dir fer net amb la corrupció, i a l’emergència nacional, pel que els ciutadans han de poder decidir lliurement quin és el futur polític del país i, a parer nostre, ho han de poder fer a través d’un referèndum”. Per a Josep Vendrell, “Catalunya Sí Que Es Pot vol ser una alternativa molt transversal, que posi els drets socials i els drets nacionals al mateix nivell”.

 

Per la seva banda, el portaveu del grup municipal de Canviem Mollet, Xavier Buzón, ha assegurat que des de la seva agrupació local tenen “bones sensacions, sobretot després de l’acte del Pablo Iglesias, en el qual hi van assistir al voltant de les 2.500 persones”. Buzón considera que la seva candidatura està realitzant una “bona feina” durant aquesta campanya, i desitja que aquesta tasca es tradueixi en uns “bons resultats”.

Edicions locals