Eulàlia Reguant: “Volem que hi hagi un govern sense herències del passat”

Divendres la CUP celebrava el seu acte central a Mollet amb activitats infantils, un concert i tast gratuït de cerveses artesanes de Mollet per als assistents.

L’acte central de la campanya per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya de la CUP a la nostra ciutat ha estat una mica diferent als típics actes electorals. La jornada començava, a les 17.30h a la plaça Catalunya, amb activitats i animació infantil pels més petits de la casa. A les 19h es van iniciar els parlaments de quatre membres de la candidatura. En finalitzar les intervencions, Kike Ubieto Band va oferir un concert mentre els assistents tastaven cerveses molletanes realitzades artesanalment. Els encarregats de pujar a l’escenari van ser la número 6 de la llista, l’Eulàlia Reguant, el número 9, Joan Garriga, el número 37, el molletà Txus Carrasco, i la número 52, la molletana Mercè Solé.

 


Reguant, explicava en el seu discurs que “no volem facilitar que les estructures es perpetuïn i volem que hi hagi un govern sense herències del passat”. En aquest sentit, Reguant mostrava la voluntat de “ser decisius”, ja que “som qui pot influir per formar un govern que aporti ruptura a les estructures obsoletes. Com més força tinguem el 27S més podrem influir”.

 


A partir del dia 28 de setembre, Regau creu que s’han de fer tres coses immediatament: “elaborar un pla d’emergència per garantir els drets bàsics; declarar la independència, ja que no volem negociar des de la condició d’autonomia; i redactar la Constitució Catalana a partir d’una democràcia més participativa amb processos populars”.

 

Edicions locals