Esperanza García: “la independència ni la volem ni ens convé”

La número 4 de la candidatura del PP per Barcelona, Esperanza García, visitava divendres la nostra ciutat per demanar el suport molletà a Albiol i per voltar per la Fira d’Artesans

Divendres al vespre la número 4 de la candidatura del Partit Popular per a les eleccions al Parlament de Catalunya, Esperanza Garcia, visitava la nostra ciutat per demanar els vots dels molletans i conèixer la Fira d’Artesans de Mollet. Durant la seva estada, acompanyada per dirigents i membres del partit, Garcia va mostrar el seu total suport al candidat que encapçala la llista: Xavier García Albiol. “En Xavier, al marge de tenir clar que la independència ni la volem ni ens convé, representa efectivitat i competència, i ha demostrat la seva vàlua tot gestionant, durant moments difícils, la 3a ciutat de Catalunya”.

 


En aquest sentit, Garcia, en companyia de la portaveu del PP de Mollet, Susana Calvo, explicava que “el PP està lluitant per ser la segona força política a Catalunya per tal de liderar l’oposició al suposat govern de Junts pel Sí i cal sumar confiances i mobilitzar a tota l’àrea metropolitana perquè això sigui així”. Per últim, García explicava que “tenim moltes ganes de fer una Catalunya nova i aconseguir acords amb la resta de forces constitucionalistes”.

 

Edicions locals