CREA recapta més de 600 euros pel Servei d’Aliments amb la Mostra d’Art Solidari

Els quadres que no s’han venut durant la Mostra estaran exposats al CIRD Joana Barcala fins el 20 de novembre, al preu de 15 euros.

Aquest cap de setmana l’Associació d’Artistes Plàstiques CREA ha organitzat, per segon any consecutiu, la Mostra d’Art Solidari en benefici del Servei d’Aliments de Càritas de Mollet. Durant tres dies, les artistes molletanes han exposat les seves obres i les han venut a un preu simbòlic. Tots els beneficis obtinguts aniran destinats a les famílies més desfavorides de la ciutat. En total s’han recaptat 620 euros i durant les properes setmanes es farà la donació dels aliments. “Volem agrair la participació de les artistes que han volgut col·laborar amb la nostra associació en aquesta iniciativa, a les persones que han volgut adquirir art per a casa seva i a l’Ajunta-ment, que ens ha facilitat la instal·lació al carrer”, explica la presidenta de CREA, Carmen Pérez.

 


Els quadres que no s’han venut durant el cap de setmana estaran exposats al CIRD Joana Barcala fins el 20 de novembre i es vendran al preu de  15 euros.

Edicions locals