Mollet recupera la memòria de l’aigua

Divendres a les 19h s’inaugura l’exposició 'Memòria fotogràfica: l’aigua i Mollet'. La mostra recull una seixantena d’imatges que relacionen l’aigua amb el Mollet d’abans. L’acte inaugural consistirà en una breu passejada comentada que s’iniciarà a la Pla

L’exposició, que es podrà veure als aparadors de les botigues dels carrers Gaietà Ventalló, Barcelona i Berenguer III, recull aquesta seixantena d’imatges que mostren la relació entre l’aigua i Mollet a través, per exemple, de quan es rentava als safarejos, els antics ponts del torrent Caganell, l’oci al Besos o els aiguats i les nevades.

 

 

Un cop inaugurada l’exposició, a les 8 del vespre, tindrà lloc el concert 'L’aigua a Mollet. Sensacions i sentiment per a quatre cordes' a càrrec de la violoncel·lista Júlia Carrasco. El concert s’emmarca dins del cicle Sona Marineta i l’entrada és lliure.

 

 

Tant l’exposició com el concert formen part del programa del Centre d’Estudis Molletans (CEM) sobre les jornades de l’aigua que es faran els dies 23 i 24 d’octubre a La Marineta.

 

Edicions locals