Nova programació a Ràdio Mollet

Ràdio Mollet iniciava dilluns una nova temporada amb la incorporació de diversos programes que s’han estrenat durant aquest estiu. Entre les novetats hi ha el programa ‘Música Vitae’, dedicat a la música dels anys 70, 80 i 90; ‘La Corda Fluixa’, on els joves debaten sobre política; ‘Els comptes em fan pensar’, centrat en la narració de comptes infantils; i ‘El retrovisor’, un espai musical i d’efemèrides dels anys 50 i 60.  

 


En general, la programació de Ràdio Mollet aplega la participació d’una trentena de col·laboradors a títol individual i 8 entitats de la ciutat, a més de les 11 entitats veïnals.

 


També compta amb la participació de l’Empresa Municipal de Formació i Ocupació EMFO, la Biblioteca Can Mulà, el Centre d’Estudis Molletans, el Servei Local de Català, les regidories de Salut Pública i Gent Gran, l’Hospital de Mollet i els professionals dels dos centres d’Atenció Primària.

 


Des de la temporada 2014 – 2015, tots els programes de producció pròpia es poden escoltar, a qualsevol hora, a través del podcast corresponent que està penjant a la pagina web de l’emissora (www.radiomollet.com).

Edicions locals