Eleccions al Parlament de Catalunya

Diumenge 36.756 molletans estan convocats a les urnes per decidir el futur del Parlament de Catalunya. Es podrà anar a votar des de les 9h fins a les 20h, ininterrompudament, a 8 indrets diferents de la ciutat. L’Ajuntament ha habilitat un telèfon (93 563 51 24) perquè els ciutadans puguin consultar el districte, la secció, la mesa i el col·legi electoral on han d’anar a votar.

 


A continuació, els partits que tenen representació a l’Ajuntament i que es presenten a les eleccions expliquen les seves propostes. A més d’aquestes cinc agrupacions, a les eleccions al Parlament de Catalunya també es presenta la CUP i Unió.

 

 

 

VOTAR SOCIALISTA ÉS VOTAR CERTESA, PROGRÉS SOCIAL I DIÀLEG

 

El 27 de setembre tenim l’oportunitat d’acabar amb una llarga travessia pel desert. A Catalunya, en els últims anys, no s’ha fet més que aconseguir crear una gran fragmentació política, posar les bases d’una preocupant fractura social i generar una incertesa total a la nostra economia que ha fet que, només durant el 2014,  987 empreses marxessin de Catalunya a altres parts de l’Estat.

 


Som molts els que estem cansats d’escoltar a líders polítics tractant  la independència de Catalunya com la solució a tots els mals que té la nostra societat, mentre veiem la privatització de la salut pública o veiem com es destinen 25 milions d’euros a escoles d’èlit privades, oblidant les escoles públiques.

 


El 27 de setembre els i les socialistes volem obtenir la confiança de tots aquells catalans i catalanes  que no es trobin representats per un govern català que doni suport a temes tan sensibles com aprovar una amnistia fiscal pels més rics o la reforma laboral del Partit Popular.

 


Demanem el recolzament de tothom que cregui que Catalunya necessita un millor finançament, un  blindatge de competències i el reconeixement de la seva singularitat, però en convivència amb la resta de pobles d’Espanya.

 


El proper diumenge demanem amb humilitat el vot de tots aquells que lluny de tenir por, tenen uns valors socials i progressistes, i estan convençuts que el diàleg és la única forma d’avançar en societat.

 

 

 

LA CATALUNYA DE LA GENT

 

El 27 de setembre tenim l’oportunitat de començar un canvi il·lusionant i ple d’esperança, de fer un país més just, més lliure i net de corrupció.

 


Volem una nova etapa en què la prioritat no siguin els bancs, ni els mercats, ni els poderosos, sinó una nova etapa  de justícia social en la que la prioritat sigui la vida i el benestar dels veïns i veïnes. La nova etapa de la majoria de la gent, de la gent comú. Volem una CATALUNYA DE TOTS.

 


Necessitem una alternativa de govern per impulsar un veritable procés constituent per decidir-ho tot: el model econòmic i social i les relacions amb l’Estat.Per aconseguir això proposem:

• Un Pla de rescat ciutadà, per fer front a la situació d’emergència social que viu la ciutadania catalana.

• Creació d’ocupació de qualitat i amb salaris dignes.

• Assegurar la sanitat pública universal i potenciar una educació pública de qualitat.

•Lluitar contra la corrupció.

•Dret a decidir. Realització d’un referèndum per a decidir quina relació volem mantenir amb l’Estat espanyol.

•Radicalitat democràtica, com a nova forma de fer política: transparència, participació ciutadana, fiscalització i rendició de comptes.

 


UN VOT A CATALUNYA SÍ QUE ES POT VAL DOBLE. Serveix per fer fora a Mas i a Rajoy. Serveix per tenir drets socials i acabar amb la corrupció. I TANT QUE PODEM! socials i progressistes, i estem convençuts que el diàleg és la única forma d’avançar en societat.

 

 

 

LA CATALUNYA QUE VOLEM AMB EL VOT DE LA TEVA VIDA

 

Una familia de 4 persones deja de ingresar cada año 8.800 euros sólo por vivir en Catalunya. Todos los que vivimos aquí pagamos cada año 16.000 millones de euros de más que nunca vuelven. No es justo.

 

 

Este dinero serviría para mejorar nuestra sanidad, la educación de nuestros hijos, las pensiones y los servicios sociales. Debemos de gestionar nuestros recursos para no sufrir más ajustes ni recortes.

 

 

En Catalunya damos más de lo que recibimos. A cambio nos recortan las inversiones que necesitamos, nos cierran la puerta a cualquier diálogo y nos prohíben el derecho a decidir nuestro futuro.

 

 

Es una gran injusticia tener que vivir con un Estado en contra. Ahora necesitamos un estado a favor de todos. Queremos decir sí a un país más próspero y más justo. Queremos tener los instrumentos para garantizar el estado del bienestar y el futuro de nuestros hijos. Tenemos derecho a decidir nuestro futuro. Queremos decir sí al único cambio posible en España.

 

 

El 27-S és una oportunitat històrica per a Catalunya i s’ha d’aprofitar, i s’ha de tenir clar que aquestes eleccions són plebiscitàries i que LA QÜESTIÓ NACIONAL I LA QÜESTIÓ SOCIAL VAN DE LA MÀ.

 

 

 

 

CIUDADANOS(C’s): UNA NUEVA CATALUÑA PARA TODOS

 

En Ciudadanos creemos que las personas son el corazón de la política, por eso queremos construir una nueva Cataluña para todos, que proponga soluciones concretas a los problemas reales que tenemos los ciudadanos.

 

Desde Ciudadanos entendemos que nos merecemos un gobierno con las manos limpias para que nos gobierne un partido limpio y que, en consecuencia, ningún euro de los catalanes se pierda en las alcantarillas de la corrupción. Para ello, haremos una auditoría a la Generalitat de Cataluña para levantar las alfombras y saber cuanto han robado a los catalanes, quién ha sido, quién lo ha tapado y cómo recuperamos hasta el último euro que nos han quitado a todos los catalanes. Así, obligaremos a todos los partidos a seguir nuestro ejemplo, fuera imputados por corrupción política de las listas electorales.

 


Por otro lado, acabaremos con el despilfarro destinado a separarnos como por ejemplo los gastos en embajadas, cargos de confianza, canales de televisión utilizados como arma propagandista y ahorraremos 600 millones de euros para invertirlos en sanidad y educación. Queremos una Cataluña para las personas, la sanidad, la educación y los servicios sociales no se tocan.

 


Finalmente, desde Ciudadanos queremos una Cataluña de oportunidades, con un gobierno que apueste por la innovación y el empleo, y para ello es necesario bajar los impuestos.

 


En definitiva, queremos una Cataluña sin bandos, donde recuperemos los lazos entre catalanes, españoles y europeos.

 

 

 

UN PROYECTO COMÚN PARA ENCARAR EL FUTURO UNIDOS EN LA DIVERSIDAD

 

Desde el Partido Popular de Mollet queremos compartir nuestro proyecto político para Cataluña, un proyecto, encabezado por Xavier García Albiol, que tiene como objetivo encarar el futuro, centrándose en lo que realmente nos preocupa a los ciudadanos catalanes, que no es otra cosa que nuestros recursos públicos se destinen y se gestionen de forma eficiente, y así se traduzca el esfuerzo de la acción de gobierno en unos servicios públicos de calidad.

 


Ya llevan demasiado tiempo dedicándose, desde las instituciones autonómicas, a trabajar en la disparatada quimera independentista, poniendo toda la maquinaria a su alcance para intentar convencernos que realicemos un viaje hacia ningún sitio, un viaje incitado desde el odio y el victimismo, cuya única consecuencia es la división y la crispación social, usando perversa y deliberadamente una argumentación falaz que la mayoría de las veces roza el ridículo más espantoso.

 


Desde el partido Popular queremos pedir a los ciudadanos de Mollet que nos den su apoyo en los comicios del 27S, independientemente de la ideología de cada uno. En esta ocasión tenemos el objetivo común de dar la vuelta a los que quieren levantar fronteras en pleno siglo XXI, dar la vuelta a los que nos quieren privar de seguir siendo y sintiéndonos catalanes, españoles y europeos.  #PlantemosCara con Xavier García Albiol

 

Edicions locals