Ben Torrats, pollastres i menjar casolà

c. Barcelona, 8 - Tel. 93 570 74 34 - www.bentorrats.com

Ben Torrats és un establiment dedicat a l’elaboració i venda de menjar casolà artesà, pollastres a l’ast i pollastres a la brasa. Des de 2011 Ben Torrats està instal·lat a la nostra ciutat però els seus propietaris, un matrimoni de molletans, disposen de prop de 15 anys d’experiència en el sector.

 


A l’establiment podràs trobar una cinquantena de plats preparats com, per exemple, amanides, entrants o plats com bacallà a la llauna, cargols guisats, rodó de vedella, peus de porc, guatlles o graellades de carn, entre d’altres. A Ben Torrats també disposen de molts plats per al·lèrgics amb diferents productes i, a més, els seus pollastres, les croquetes i les patates, entre d’altres productes, són sense gluten. I si prefereixes menjar de menú, disposen de 6 varietats diferents, entre les que destaca el menú de dimarts a divendres, per a dues persones, que inclou un pollastre a l’ast, patates a l’ast i all i oli, per només 7 euros.

 


A Ben Torrats treballen amb productes de qualitat com els seus pollastres, sempre de la marca Torrents i fills, o el seu forn per cuinar a la brasa, de la marca Josper, que aconsegueix la millor elaboració del producte.

 


Per Nadal incorporen a la seva carta plats típics d’aquestes dates  i durant tot l’any realitzen càterings per a celebracions especials. Visita’ls i coneix-los.

 


Si proves els seus productes repetiràs!

 

Edicions locals