El govern municipal de Mollet presenta dues mocions al Ple d’octubre

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mollet presentarà dues mocions al proper Ple que es farà el dilluns 5 d’octubre. Les mocions fan referència a la situació dels treballadors de l’empresa Valeo i al dret a l’habitatge.

Durant el Ple Municipal que es realitzarà el proper 5 d’octubre, l’equip de govern presentarà una moció en la que proposa un acord en relació a la situació dels treballadors de Valeo afectats pel tancament de la planta de Martorelles. Amb aquesta moció, l’Ajuntament segueix implicant-se en aquest conflicte laboral que afecta a 257 persones, 36 de les quals són de Mollet.

 

 

D’altra banda, a petició de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Mollet del Vallès, el govern municipal també presentarà una moció a la sessió plenària que demana l’elaboració d’una nova llei reguladora del dret a l’habitatge.

 

Entre d’altres, aquesta nova llei contempla mesures com la dació en pagament, impedir el desnonament i els talls de subministraments bàsics, com ara d’aigua, llum i gas, de persones en situació de vulnerabilitat, impedir l’execució del primer i únic habitatge tant dels titulars com dels avaladors o potenciar un lloguer digne i social.

 

Edicions locals