Mollet recupera la memòria de l’aigua

Divendres s’inaugurava l’exposició ‘Memòria fotogràfica: l’aigua i Mollet’. La mostra es podrà veure als aparadors de les botigues dels carrers Gaietà Ventalló, Barcelona i Berenguer III.

Els dies 23 i 24 d’octubre el Centre d’Estudis Molletans (CEM) organitzarà, com fa anualment, les seves jornades que enguany tracten sobre l’aigua a la ciutat. Abans de que arribi aquesta data la nostra ciutat ja està acollint activitats i exposicions que mostren la història de l’aigua a Mollet.

 

Divendres s’inaugurava l’exposició que porta per títol ‘Memòria fotogràfica: l’aigua i Mollet’, que es podrà veure als aparadors de les botigues dels carrers Gaietà Ventalló, Barcelona i Berenguer III. La mostra recull una seixantena d’imatges que mostren la relació entre l’aigua i Mollet a través, per exemple, de quan es rentava als safarejos, els antics ponts del torrent Caganell, l’oci al Besos o els aiguats i les nevades.

 


Després de la inauguració de la mostra, que va consistir en una passejada comentada pels aparadors, els assistents van gaudir del concert ‘L’aigua a Mollet. Sensacions i sentiments per a quatre cordes’, a càrrec de la violoncel·lista Júlia Carrasco.

 

Edicions locals