Uns 120 patinadors es donen cita al ‘Wild in the Parks’ dissabte a l’Skatepark

El campionat d’skatepark internacional, que a Espanya només va fer parada a Mollet, va aplegar competidors de tot el món.

L’Skatepark de Mollet es va omplir dissabte passat, 26 de setembre, de patinadors de tot el món, que van participar en la prova del campionat d’skateboard ‘Wild in the Parks’. S’han desplaçat fins a Mollet un total de 120 patinadors de diferents països, com ara Brasil, Panamà, Regne Unit, França, Rússia, els Estats Units, Alemanya o Portugal. El madrileny Cristian Estrada s’ha alçat amb la victòria a la Categoria Open, emportant-se un premi de 600 euros.

 

Aquesta ha estat l’única parada a tot l’Estat espanyol d’aquest campionat, que s’atura a 11 ciutats europees. La cita de Mollet ha estat un èxit de participació i d’organització, tal com confirmava Armando Santos, responsable a Espanya de Volcom, marca californiana que organitza el campionat. “L’èxit estava garantit,  ja que l’elecció de l’Skatepark de Mollet dóna les garanties de ser el millor Skate Park de l’Estat i, entre d’altres raons, és per aquest motiu que hem triat aquesta ciutat com a única participant espanyola en el circuit mundial”, ha indicat Santos.

 

Els tres primers classificats de cada categoria s’han classificat per a la final mundial ‘Wild in the Parks’, que es disputarà el 17 d’octubre a Los Angeles, i en la qual es repartiran 15.000 dòlars en premis. Els tres primers llocs del podi de Categoria Open han estat per a Cristian Estrada, Diego Cano i Pol Catena. A la Categoria de menys de 14 anys, els primers classificats han estat Lorenzo Palumber, Adrián Delgado i Oscar Spear. I a la Categoria de 15 a 21 anys, els guanyadors han estat Oyuird Svensen, Gabriel Biosik i Renaud Anthony. Iker Puerta s’ha endut el Premi especial al millor participant de 10 anys, i Paula Fiores ha rebut el Premi especial a la millor participant femenina.

Edicions locals