Bons resultats pel Punt d’Atenció a l’Emprenedor de Mollet

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) de l’Ajuntament, situat a les oficines de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), atén a més d’un centenar d’empreses i és el 4t de tota Catalunya amb més altes.

Des del maig de 2014 Mollet disposa del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), una eina que permet als emprenedor legalitzar la seva activitat econòmica amb un sol tràmit i de forma pràcticament immediata. Des de la seva implantació ja s’han beneficiat d’aquest servei un centenar d’empresaris que, a través del Document Únic Electrònic, poden tramitar l’alta d’empresaris individuals (Autònoms), Societats de Responsabilitat Limitada (SL) i Societats Limitada Nova Empresa (SLNE).

 


L’èxit del Document Únic Electrònic es basa en optimitzar temps i desplaçaments dels emprenedors, ja que en el mateix document, entre d’altres, s’engloben tràmits com ara l’alta a Hisenda i a la Seguretat Social, l’alta de treballadors, el registre a l’Agencia de Protecció de Dades o la inscripció al Registre Mercantil en el cas de societats.

 


Les persones que hi estiguin interessades poden adreçar-se a les oficines d’EMFO (C/ Riera 7) o trucar al 93 570 51 60.

 

 

 


Suport a la creació d’empreses


Al marge del Punt d’Atenció a l’Emprenedor, l’Ajuntament de Mollet també ofereix orientació i assessorament personalitzat per a totes aquelles persones que vulguin posar en marxa el seu propi negoci.

 


Pel proper dilluns 26 d’octubre s’ha organitzat una sessió on es donaran a conèixer diferents eines per desenvolupar la idea de negoci com ara treballar els aspectes més importants del pla d’empresa. Les inscripcions es poden fer a traves del web d’EMFO.

 


Al llarg d’aquest 2015, ja s’han atès més de 900 persones interessades en rebre formació i assessorament per emprendre.

 

Edicions locals