Els Mossos desmenteixen cap intent de segrest a la ciutat

Una nota d’audio que circula per WhatsApp que ha alertat als molletans però els Mossos d’Esquadra han confirmat que es tracta d’un rumor, ja que no hi ha constància de cap denúncia ni de cap intent de segrest. Tot i això, els Mossos d’Esquadra i la Polici

Una nota de audio que s’ha estès ràpidament pels telèfons mòbils dels molletans i de molts ciutadans de la comarca ha encès totes les alarmes. Es tracta del testimoni d’una dona, mare d’un fill de 14-15 anys, que avisa a altres pares sobre 4 intents de segrest, amb cotxes camuflats de taxis, en 48h a Mollet. Els Mossos d’Esquadra han confirmat que no hi ha hagut cap segrest ni cap intent de segrest a la nostra ciutat i que tot indica que es tracta d’un rumor que s’ha estès ràpidament.

 


Dimecres els Mossos d’Esquadra rebien la denúncia d’un ciutadà que li semblava haver vist cotxes sospitosos però res més. No existeix cap denúncia d’intent de segrest ni cap denúncia similar que donés veracitat a aquesta informació. Tot i això, des d’aleshores els Mossos, i també la Policia Local, fan patrulles preventives per les zones on estan situades les escoles i els instituts de la ciutat. Els Mossos d’Esquadra demanen “sentit comú i confiar en les fonts oficials” ja que “aquest tipus de rumor és cíclic i cada cert temps s’estén en un municipi diferent”.

 

Edicions locals