La solidaritat cubana arriba al Mercat Vell

Dissabte l’entitat Mollet amb Cuba organitza el seu tradicional sopar solidari, que enguany arriba a la seva 8a edició.

El Mercat Vell s’omplirà de molletans dissabte, a partir de les 21h, per degustar plats típics de Cuba, tot col·laborant amb l’entitat Mollet amb Cuba amb l’aportació de l’àpat. Enguany el Sopar Solidari de l’entitat arriba a la seva 8a edició i els beneficis obtinguts es dedicaran a ampliar un projecte que es va iniciar fa dos anys conjuntament  amb el ‘Centro Policlínico Abel Santamaría Cuadrado-Taller de Transformación Integral Atares-Del Pilar’ al municipi de ‘El Cerro’ (La Habana).  Es tracta d’un projecte destinat a la gent gran del poble, els quals treballen la terra en uns horts urbans i ofereixen els productes que n’obtenen a escoles bressol, instituts, empreses i altres institucions del municipi. Els diners que es recullin amb els tiquets del sopar serviran per comprar més material informàtic, eines i altres utensilis que necessiten per seguir fomentant aquest projecte.

 


El sopar, dirigit per la molletana Marina Duñach, està format de plats típics de la gastronomia cubana com arròs amb 'frijoles', pollastre a la pinya i, de postres, iogurt amb sucre de canya i cafè. Al final de la vetllada també hi haurà mojitos.

 


Enguany l’entitat ha volgut solidaritzar-se amb els treballadors de Valeo i instal·larà guardioles al Mercat Vell perquè els assistents puguin fer el seu donatiu.

 


Un any més, el cartell del Sopar Solidari ha estat dissenyat pel molletà Xavier Clavijo, i és un homenatge a les Brigades Mèdiques Cubanes que, com la del Nepal, viatgen a cada racó del món on es produeix una catàstrofe humanitària. “Així volem donar a conèixer els valors internacionalistes que impregnen totes les accions polítiques que empren la Revolució Cubana tan a Cuba com a tot el món”, expliquen des de l’entitat.

 


El preu del sopar és de 12 euros i els tiquets es poden adquirir el dijous, de 18h a 20h al Centre Cívic La República (c. Pineda Fosca, 6), al correu electrònic de l’entitat ([email protected]) i al telèfon mòbil 687249699.

 

 

També es poden fer aportacions per la Fila 0 al número de compte de Catalunya Caixa següent: IBAN: ES25 2013 0263 6402 0108 5173.

 

Edicions locals